Miloš Kopecký

Miloš Kopecký
Povolání: herec

163

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 22. 08. 1922
 

Filmografie

1996 Kouzelný měšec Kouzelný měšec regent
1994 Učitel tance Učitel tance
1994 Andělské oči Andělské oči Krause
1993 Kanárská spojka Kanárská spojka Don Padre
1989 Utopím si ho sám Utopím si ho sám
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla ministr
1987 Poslední leč Alfonse Karáska Poslední leč Alfonse Karáska
1986 Španělská paradentoza Španělská paradentoza
1986 Zkrocení zlého muže Zkrocení zlého muže
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Čarovné dědictví Čarovné dědictví vetešník
1984 Tajemství staré půdy Tajemství staré půdy
1984 Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
1984 Prodloužený čas Prodloužený čas
1983 Tři veteráni Tři veteráni
1983 Anděl s ďáblem v těle Anděl s ďáblem v těle Boura
1982 Srdečný pozdrav ze zeměkoule Srdečný pozdrav ze zeměkoule
1981 Zakázaný výlet Zakázaný výlet
1981 Tajemství hradu v Karpatech Tajemství hradu v Karpatech
1981 Křtiny Křtiny ing. Čirůvka
1981 Zralé víno Zralé víno
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Útěky domů Útěky domů
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta
1979 Causa Králík Causa Králík dr. Lukášek
1978 „Já už budu hodný, dědečku!“ „Já už budu hodný, dědečku!“ herec Theodor Bergner
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela von Kratzmar
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef baron
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1974 Dobrodružství s Blasiem Dobrodružství s Blasiem
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Wassermann
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně vévoda Štěpán
1972 Pan Tau a tisíc kouzel Pan Tau a tisíc kouzel vousáč, vedoucí Ztrát a nálezů
1972 6 medvědů s Cibulkou 6 medvědů s Cibulkou
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Hry lásky šálivé Hry lásky šálivé Arabský kůň - messer Francesco Vergelessi
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Muž, který rozdával smích Muž, který rozdával smích sebe
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! profesor Somr, majitel sanatoria
1969 Blázinec v prvním poschodí Blázinec v prvním poschodí sluha Josef
1969 Já, truchlivý Bůh Já, truchlivý Bůh Adolf
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Pražské noci Pražské noci
1968 Objížďka Objížďka
1967 Soudničky Soudničky
1967 Když má svátek Dominika Když má svátek Dominika náčelník detektivů
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1967 Sedm žen Alfonse Karáska Sedm žen Alfonse Karáska
1967 Přísně tajné premiéry Přísně tajné premiéry
1966 Dýmky Dýmky
1966 Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
1966 Flám Flám Donát
1966 Ženu ani květinou neuhodíš Ženu ani květinou neuhodíš
1965 Bílá paní Bílá paní tajemník MNV
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera Horác-Hogofogo
1963 Král Králů Král Králů Izmail
1962 Dva z onoho světa Dva z onoho světa psychiatr
1962 Kočár nejsvětější svátosti Kočár nejsvětější svátosti tajemník Martinez
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá Emil Tůma junior i senior
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce 3. pan František
1961 Muž z prvního století Muž z prvního století čalouník Josef
1961 Baron Prášil Baron Prášil baron Prášil
1959 Konec cesty Konec cesty Jirák
1959 Sny na neděli Sny na neděli
1959 Zpívající pudřenka Zpívající pudřenka
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Tajemství písma - Jensen
1958 Hvězda jede na jih Hvězda jede na jih průvodce
1958 Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí
1958 Občan Brych Občan Brych Kamil Tajchman
1957 Štěňata Štěňata
1956 Dědeček automobil Dědeček automobil Albert de Dion
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk feldkurát Katz
1955 Větrná hora Větrná hora
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Kam s ním? Kam s ním? lepič vyhlášky
1955 Psohlavci Psohlavci
1955 Jan Žižka Jan Žižka pán ze Šternberka
1954 Severní přístav Severní přístav
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk lékárník Kýla
1954 Stříbrný vítr Stříbrný vítr
1953 Olověný chléb Olověný chléb policejní komisař
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě redaktor Matějka
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1952 Únos Únos
1952 Pyšná princezna Pyšná princezna
1952 Anna proletářka Anna proletářka komisař u Lidového domu a Kramářovy vily
1952 Velké dobrodružství Velké dobrodružství
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař alchymista
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš malíř Laufer
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1949 Daleká cesta Daleká cesta vězeň
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1948 Červená ještěrka Červená ještěrka vinárník
1948 Návrat domů Návrat domů mladík
1947 Až se vrátíš Až se vrátíš soused v domě
1947 Nevíte o bytě? Nevíte o bytě? komisař
1947 Jan Roháč z Dubé Jan Roháč z Dubé student