Miloš Vavruška

Miloš Vavruška
Povolání: herec

93

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 25. 08. 1924
 

Filmografie

1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena vladyka
1982 Kouzelné dobrodružství Kouzelné dobrodružství vozka
1982 Šílený kankán Šílený kankán
1980 Hra o královnu Hra o královnu
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha kriminalista
1978 Čistá řeka Čistá řeka host na večírku
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1978 Princ a Večernice Princ a Večernice
1977 Příběh lásky a cti Příběh lásky a cti
1977 Pasiáns Pasiáns
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny hajný
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Odysseus a hvězdy Odysseus a hvězdy pracovník radiolokace
1975 Na konci světa Na konci světa pracovník Krajské správy Ministerstva vnitra
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá...
1973 Počkám, až zabiješ Počkám, až zabiješ
1973 Tři oříšky pro Popelku Tři oříšky pro Popelku
1973 Vysoká modrá zeď Vysoká modrá zeď
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda policista u dvorního rady
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy
1971 Klíč Klíč velitel hlídky SS
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Na Žižkově válečném voze Na Žižkově válečném voze Švamberkův pobočník
1968 Maratón Maratón
1968 Šíleně smutná princezna Šíleně smutná princezna
1967 Přísně tajné premiéry Přísně tajné premiéry
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk...
1965 Alibi na vodě Alibi na vodě por. Navrátil
1965 Zločin v dívčí škole Zločin v dívčí škole
1965 Bílá paní Bílá paní host v hospodě
1964 Atentát Atentát kaplan
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera bandita
1963 Mykoin PH 510 Mykoin PH 510 Malát
1963 Král Králů Král Králů knihovník
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský učitel
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce 2. Navigátor
1960 Bílá spona Bílá spona strážmistr VB
1959 Letiště nepřijímá Letiště nepřijímá pilot
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola kočí
1958 Povodeň Povodeň
1958 Černý prapor Černý prapor legionář
1958 Občan Brych Občan Brych příslušník SNB
1958 Smrt v sedle Smrt v sedle
1957 Případ ještě nekončí Případ ještě nekončí
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1956 Hra o život Hra o život Berka
1956 Nezlob, Kristino! Nezlob, Kristino! traktorista
1956 Neporažení Neporažení vojenský písař
1955 Větrná hora Větrná hora
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně opravář zdviží Franta
1955 Punťa a čtyřlístek Punťa a čtyřlístek
1955 Psohlavci Psohlavci
1955 Jan Žižka Jan Žižka husita
1954 Botostroj Botostroj dělník pálící boty
1954 Frona Frona mladší SNB
1954 Severní přístav Severní přístav
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1952 Akce B Akce B des. Tonda
1952 Únos Únos
1952 Slovo dělá ženu Slovo dělá ženu
1948 Červená ještěrka Červená ještěrka oktaván Černý
1947 Předtucha Předtucha
1947 Poslední mohykán Poslední mohykán
1946 Muži bez křídel Muži bez křídel muž na kole