Miloslav Holub

Miloslav Holub
Povolání: herec

34

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 27. 02. 1915
 

Filmografie

1985 Fontána pre Zuzanu Fontána pre Zuzanu Domorák
1980 Hra o královnu Hra o královnu Béla IV. Uherský
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Město mé naděje Město mé naděje
1977 Hněv Hněv Karbaš
1974 Sedmého dne večer Sedmého dne večer
1971 Klíč Klíč Jankovský
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Na kometě Na kometě Hikmet
1970 Ucho Ucho
1969 Zabitá neděle Zabitá neděle
1968 Žirafa v okně Žirafa v okně
1967 Automat na přání Automat na přání komisař
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1965 Úplně vyřízený chlap Úplně vyřízený chlap
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika Matěj
1961 Baron Prášil Baron Prášil španělský generál
1960 Páté oddělení Páté oddělení inž. Hůrka
1960 Práče Práče
1959 Král Šumavy Král Šumavy polesný
1958 Vynález zkázy Vynález zkázy
1955 Tanková brigáda Tanková brigáda
1955 Jan Žižka Jan Žižka vyslanec tureckého sultána
1953 Olověný chléb Olověný chléb Pešek
1952 Akce B Akce B Burlak
1952 Únos Únos
1950 Past Past Dönnert
1947 Uloupená hranice Uloupená hranice