Miloslav Šindler

Miloslav Šindler
Povolání: herec

53

Počet fanoušků

Národnost: česká
 

Filmografie

1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Zlatá slepice Zlatá slepice
1980 Signum laudis Signum laudis
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta
1979 Kam nikdo nesmí Kam nikdo nesmí
1979 Žena pro tři muže Žena pro tři muže
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí
1978 Hrozba Hrozba
1978 Píseň o stromu a růži Píseň o stromu a růži
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1977 Sázka na třináctku Sázka na třináctku
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny
1977 Jen ho nechte, ať se bojí Jen ho nechte, ať se bojí člen divadla
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát
1976 Konečně si rozumíme Konečně si rozumíme
1976 Případ mrtvých spolužáků Případ mrtvých spolužáků
1974 Osud jménem Kamila Osud jménem Kamila
1974 Sokolovo Sokolovo
1973 Pokus o vraždu Pokus o vraždu
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1971 Klíč Klíč
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Petrolejové lampy Petrolejové lampy
1970 Nahota Nahota
1970 Na kometě Na kometě
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál
1968 Maratón Maratón Revolucionář
1968 Kulhavý ďábel Kulhavý ďábel
1968 Šíleně smutná princezna Šíleně smutná princezna
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Čtyři v kruhu Čtyři v kruhu
1966 Vražda po našem Vražda po našem
1966 Slečny přijdou později Slečny přijdou později
1966 Poslední růže od Casanovy Poslední růže od Casanovy
1965 Bílá paní Bílá paní
1964 Obžalovaný Obžalovaný
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika
1964 Kdyby tisíc klarinetů Kdyby tisíc klarinetů
1963 Mykoin PH 510 Mykoin PH 510
1963 Mezi námi zloději Mezi námi zloději
1963 Až přijde kocour Až přijde kocour
1962 Život bez kytary Život bez kytary
1962 Dva z onoho světa Dva z onoho světa
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce
1961 Reportáž psaná na oprátce Reportáž psaná na oprátce