Miranda Otto

Miranda Otto
Povolání: herec

počet fanoušků

11

Národnost: australská
Datum narození: 16. 12. 1967
 

Filmografie:

2005 Válka světů Válka světů
2004 Let Fénixe Let Fénixe
2003 Spadl z oblaků Spadl z oblaků
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále Éowyn
2002 Julie se vrací domů Julie se vrací domů
2002 Pán prstenů: Dvě věže Pán prstenů: Dvě věže Éowyn
2001 Slez ze stromu Slez ze stromu
2000 Pod povrchem Pod povrchem
1999 Jack Bull Jack Bull
1998 Tenká červená linie Tenká červená linie
Přidejte se k nám