Miriam Margolyes

Miriam Margolyes
Povolání: herec

40

Počet fanoušků

Národnost: anglická
Datum narození: 18. 05. 1941
 

Filmografie

2006 Spláchnutej Spláchnutej
2004 Život a smrt Petera Sellerse Život a smrt Petera Sellerse
2004 Modigliani Modigliani Gertrude Stein
2004 Dámy v letech Dámy v letech
2004 Hon za svobodou Hon za svobodou
2004 Slečna Marplová: Vražda na faře Slečna Marplová: Vražda na faře
2002 Láska až za hrob Láska až za hrob
2002 Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata profesorka Prýtová
2001 Jako kočky a psi Jako kočky a psi Sofie
1999 Sluneční jas / Sluneční svit Sluneční jas / Sluneční svit
1999 Babe 2: Prasátko ve městě Babe 2: Prasátko ve městě
1999 Bingo! Bingo! Beth
1999 Magnolia Magnolia neuvedena
1998 Legenda o Mulan Legenda o Mulan
1998 Left Luggage aneb kufry pana Silberschmidta Left Luggage aneb kufry pana Silberschmidta paní Goldblumová
1996 Jakub a obří broskev Jakub a obří broskev
1996 Romeo a Julie Romeo a Julie
1995 Babe Babe
1994 Nehynoucí láska Nehynoucí láska paní Streicherová
1993 Věk nevinnosti Věk nevinnosti
1992 Stalin Stalin
1991 Řezníkova žena Řezníkova žena
1991 Znovu po smrti Znovu po smrti
1990 Miluji tě k smrti Miluji tě k smrti Joeyova matka
1990 Psychopat ze San Francisca Psychopat ze San Francisca
1986 Malý krámek hrůz Malý krámek hrůz
1984 Electric Dreams Electric Dreams
1980 Probuzení / Probuzení mumie Probuzení / Probuzení mumie