Mirko Čech

Mirko Čech
Povolání: herec

13

Počet fanoušků

Rodné jméno: Rösner
Národnost: česká
Datum narození: 16. 11. 1916
 

Filmografie

1964 Hvězda zvaná Pelyněk Hvězda zvaná Pelyněk skladník
1959 Májové hvězdy Májové hvězdy
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně příslušník SNB
1955 Psohlavci Psohlavci
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě detektiv
1952 Akce B Akce B osvětový nadporučík
1950 Past Past Holeček
1949 Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
1948 Červená ještěrka Červená ještěrka druhý herec
1947 Nevíte o bytě? Nevíte o bytě? člen orchestru