Miroslav Jíra

Miroslav Jíra
Povolání: herec

46

Počet fanoušků

 

Filmografie

1980 Hra o královnu Hra o královnu
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Temné slunce Temné slunce
1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci
1980 Signum laudis Signum laudis
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Kdo přichází před půlnocí Kdo přichází před půlnocí
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Hrozba Hrozba
1978 Já jsem Stěna smrti Já jsem Stěna smrti
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 Panna a netvor Panna a netvor
1978 Princ a Večernice Princ a Večernice
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1977 Všichni proti všem Všichni proti všem
1977 Na Veliké řece Na Veliké řece
1977 Osada Havranů Osada Havranů
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 Malá mořská víla Malá mořská víla námořník
1976 Boty plné vody Boty plné vody
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové!
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1975 Tobě hrana zvonit nebude Tobě hrana zvonit nebude
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1975 Holka na zabití Holka na zabití
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Noc oranžových ohňů Noc oranžových ohňů
1974 Sokolovo Sokolovo
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1974 Muž z Londýna Muž z Londýna
1973 Tajemství zlatého Buddhy Tajemství zlatého Buddhy
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1972 Slečna Golem Slečna Golem
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku