Miroslav Moravec

Miroslav Moravec
Povolání: herec

77

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 06. 01. 1939
 

Filmografie

2004 Kameňák 3 Kameňák 3
2002 Vetřelci v Coloradu Vetřelci v Coloradu
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
1996 Pasáž Pasáž ředitel banky
1995 Playgirls Playgirls
1992 Lady Macbeth von Mzensk Lady Macbeth von Mzensk pop
1989 Oznamuje se láskám vašim Oznamuje se láskám vašim otec
1988 Kamarád do deště Kamarád do deště
1986 Dva na koni, jeden na oslu Dva na koni, jeden na oslu
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Pohádka o Malíčkovi Pohádka o Malíčkovi
1982 Šílený kankán Šílený kankán
1982 Poslední propadne peklu Poslední propadne peklu
1981 Pozor, vizita! Pozor, vizita!
1979 Rukojmí z Bella Vista Rukojmí z Bella Vista
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí
1978 Trasa Trasa
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 Princ a Večernice Princ a Večernice
1977 Tichý Američan v Praze Tichý Američan v Praze
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1977 Volání rodu Volání rodu
1976 Jeden stříbrný Jeden stříbrný Forman
1976 Smrt mouchy Smrt mouchy
1976 Případ mrtvých spolužáků Případ mrtvých spolužáků
1975 Hřiště Hřiště
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy člen ČNR
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Případ mrtvého muže Případ mrtvého muže
1974 Sokolovo Sokolovo
1973 Větrné moře Větrné moře
1972 Pan Tau a taxikář Pan Tau a taxikář dopravní policista
1972 Zlatá svatba Zlatá svatba
1968 Žirafa v okně Žirafa v okně
1967 Automat na přání Automat na přání
1967 Táňa a dva pistolníci Táňa a dva pistolníci
1964 Kdyby tisíc klarinetů Kdyby tisíc klarinetů
1957 Štěňata Štěňata
1956 Hra o život Hra o život