Mischa Barton

Mischa Barton
Povolání: herec

17

Počet fanoušků

Rodné jméno: Mischa Anne Barton
Národnost: anglická
Datum narození: 24. 01. 1986
 

Filmografie

2009 Walled In Walled In
2008 Atentát na střední Atentát na střední Francesca Piazzaová
2007 Holky z naší školky Holky z naší školky JJ French
2007 Andělé a panny Andělé a panny Pampinea
2006 Divoká jízda Divoká jízda Kristen Taylor
2003 Oktanový kult Oktanový kult
2002 Prsten věčného světla Prsten věčného světla
2001 Ztracená Ztracená
2001 Drsná škola Drsná škola Grace Bailey
2000 Paranoia Paranoia Theresa
2000 Vynechané stránky Vynechané stránky
1999 Šestý smysl Šestý smysl
1999 Notting Hill Notting Hill