Morgan Freeman

Morgan Freeman
Povolání: herec

62

Počet fanoušků

Rodné jméno: Morgan Porterfield Freeman Jr.
Národnost: americká
Datum narození: 01. 06. 1937
 

Filmografie

2009 Staří a neklidní Staří a neklidní
2008 Zlodějská partie Zlodějská partie
2008 Wanted Wanted
2008 Temný rytíř Temný rytíř
2007 Než si pro nás přijde Než si pro nás přijde Carter Chambers
2006 Nabít a zabít Nabít a zabít Boss
2005 Mimo zákon Mimo zákon Moses Ashford
2005 Kontrakt Kontrakt Frank Cordell
2005 Mise na Měsíc 3D Mise na Měsíc 3D
2005 Válka světů Válka světů
2005 Utržený ze řetězu Utržený ze řetězu
2004 Velká rána Velká rána
2004 The Hunting of the President The Hunting of the President
2004 Genius - Pocta Ray Charlesovi Genius - Pocta Ray Charlesovi
2004 Žít po svém Žít po svém
2004 Million Dollar Baby Million Dollar Baby Eddie Scrap
2003 Pavučina snů Pavučina snů plukovník Abraham Curtis
2002 Muž, který zabil Muž, který zabil
2002 Těžký zločin Těžký zločin
2002 Nejhorší obavy Nejhorší obavy William Cabot
2000 Sestřička Betty Sestřička Betty
1999 Podezření Podezření
1997 Amistad Amistad Theodore Joadson
1997 Povodeň Povodeň
1997 Sběratel polibků Sběratel polibků
1996 Řetězová reakce Řetězová reakce
1995 Moll Flandersová Moll Flandersová Hibble
1995 Smrtící epidemie Smrtící epidemie
1995 Sedm Sedm
1994 Vykoupení z věznice Shawshank Vykoupení z věznice Shawshank
1992 Vlastní síla Vlastní síla
1992 Nesmiřitelní Nesmiřitelní Ned Logan
1990 Ohňostroj marnosti Ohňostroj marnosti soudce White
1989 Fešák Johnny Fešák Johnny poručík Drones
1989 Řidič slečny Daisy Řidič slečny Daisy
1985 Marie - pravdivý příběh Marie - pravdivý příběh Charles Traughber
1984 Učitelé Učitelé
1981 Očitý svědek Očitý svědek poručík Black