Naďa Hejná

Naďa Hejná
Povolání: herec

15

Počet fanoušků

Rodné jméno: Naďa Pietorová
Národnost: slovenská
Datum narození: 06. 10. 1906
 

Filmografie

1988 Štek Štek
1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena zaříkávačka
1980 Nevěsta k zulíbání Nevěsta k zulíbání babka
1976 Ružové sny Ružové sny
1975 Nevěsta s nejkrásnějšíma očima Nevěsta s nejkrásnějšíma očima babička
1973 Očovské pastorále Očovské pastorále matka
1968 Balada o siedmich obesených Balada o siedmich obesených plukovníkova manželka
1967 Marketa Lazarová Marketa Lazarová Kateřina