Naďa Konvalinková

Naďa Konvalinková
Povolání: herec

133

Počet fanoušků

Rodné jméno: Naděžda Konvalinková
Národnost: česká
Datum narození: 18. 04. 1951
 

Filmografie

2009 Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny? Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
2008 Líbáš jako Bůh Líbáš jako Bůh ředitelova manželka
2006 Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále sestřička
2006 Všechno nejlepší! Všechno nejlepší!
2005 Panic je nanic Panic je nanic Baumruková
2005 Jak se krotí krokodýli Jak se krotí krokodýli Boženka
2004 Non plus ultras Non plus ultras Yveta
2002 Waterloo po česku Waterloo po česku
2002 Andělská tvář Andělská tvář sestra Richertová
2002 Jak chutná láska Jak chutná láska Cvalíkova máma
2002 Elixír a Halíbela Elixír a Halíbela guvernantka
2001 Otec neznámý Otec neznámý žena kapitána Outlýho
2000 Dopisy v krajkách Dopisy v krajkách paní de Loudery
2000 Hurá na medvěda Hurá na medvěda Romanova matka
1999 Nebát se a nakrást Nebát se a nakrást Božena Málková
1998 Šmankote, babičko, čaruj! Šmankote, babičko, čaruj!
1998 Legenda Emöke Legenda Emöke
1997 Doktor Munory a jiní lidé Doktor Munory a jiní lidé Stázi
1996 Kouzelný měšec Kouzelný měšec lazebnice
1996 Lotrando a Zubejda Lotrando a Zubejda Drncová
1994 Příliš hlučná samota Příliš hlučná samota
1994 Andělské oči Andělské oči drogistová
1993 Swing Kids / Swingaři Swing Kids / Swingaři
1993 Nesmrtelná teta Nesmrtelná teta Matějova matka
1989 Skřivánčí ticho Skřivánčí ticho
1988 Lovec senzací Lovec senzací
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1984 Šéfe, vrať se! Šéfe, vrať se!
1983 Hořký podzim s vůní manga Hořký podzim s vůní manga Jindra
1982 Šéfe, to je věc! Šéfe, to je věc!
1982 Srdečný pozdrav ze zeměkoule Srdečný pozdrav ze zeměkoule
1981 Počítání oveček Počítání oveček
1980 Pohádka o Honzíkovi a Mařence Pohádka o Honzíkovi a Mařence
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Prázdniny pro psa Prázdniny pro psa
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Žena pro tři muže Žena pro tři muže
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí Božena
1978 Mladý muž a bílá velryba Mladý muž a bílá velryba Miluška
1977 Podivný výlet Podivný výlet
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny
1977 Honza málem králem Honza málem králem Mařenka
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela Květuška
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy popravená dívka
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1973 Milenci v roce jedna Milenci v roce jedna Jana
1973 Půlnoční kolona Půlnoční kolona
1972 Podezření Podezření
1971 Princ a chuďas Princ a chuďas
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu