Nicolas Cage

Nicolas Cage
Povolání: herec

počet fanoušků

59

Rodné jméno: Nicholas Kim Coppola
Národnost: americká
Datum narození: 07. 01. 1964
 

Filmografie:

2009 G-FORCE G-FORCE
2009 Astro Boy Astro Boy
2009 Proroctví Proroctví
2009 Špatnej polda Špatnej polda
2007 Ghost Rider Ghost Rider Johnny Blaze/Ghost Rider
2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství Lovci pokladů: Kniha tajemství Ben Gates
2007 Next Next Cris Johnson
2006 Mravenčí polepšovna Mravenčí polepšovna
2006 World Trade Center World Trade Center
2005 Obchodník se smrtí Obchodník se smrtí
2005 Pan Rosnička Pan Rosnička David Spritz
2004 Lovci pokladů Lovci pokladů Benjamin Franklin Gates
2003 Švindlíři Švindlíři
2002 Kód Navajo Kód Navajo Joe Enders
2001 Mandolína kapitána Corelliho Mandolína kapitána Corelliho kapitán Antonio Corelli
2001 Vánoční koleda Vánoční koleda
2000 Otec rodiny Otec rodiny Jack Campbell
2000 60 sekund 60 sekund
1999 Počítání mrtvých Počítání mrtvých
1998 Město andělů Město andělů Seth
1997 Tváří v tvář Tváří v tvář
1996 Skála Skála
1995 Leaving Las Vegas Leaving Las Vegas Ben
1994 Polibek smrti Polibek smrti
1994 Lapeni v ráji Lapeni v ráji Bill Firpo
1994 Může to potkat i vás Může to potkat i vás Charlie Lang
1993 Amos & Andrew Amos & Andrew Amos Odell
1993 Nebezpečná hra Nebezpečná hra Eddie
1992 Líbánky v Las Vegas Líbánky v Las Vegas Jack Singer
1992 Red Rock West Red Rock West
1991 Zandalee Zandalee
1990 Zběsilost v srdci Zběsilost v srdci
1990 Ohnivá eskadra Ohnivá eskadra Jake Preston
1989 Polibek upíra Polibek upíra
1987 Zmatky v Arizoně Zmatky v Arizoně
1987 Pod vlivem úplňku Pod vlivem úplňku
1986 Chlapec v modrém Chlapec v modrém Ned Hanlan
1986 Peggy Sue se vdává Peggy Sue se vdává Charlie
1984 O závod s měsícem O závod s měsícem Nicky / Bud
1984 Křídla / Birdy Křídla / Birdy Al
1983 Rumble Fish Rumble Fish
1982 Zlaté časy na Ridgemont High / Nářez na ridgemontské střední Zlaté časy na Ridgemont High / Nářez na ridgemontské střední
Přidejte se k nám