Oldřich Lukeš

Oldřich Lukeš
Povolání: herec

41

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 18. 02. 1909
 

Filmografie

1979 Paragraf 224 Paragraf 224 Tomáš
1977 Hněv Hněv Hozák
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1975 Tobě hrana zvonit nebude Tobě hrana zvonit nebude
1973 Údolí krásných žab Údolí krásných žab
1971 Klíč Klíč Urx
1970 Julián Odpadlík Julián Odpadlík Apollónův kněz
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1967 Happy end Happy end advokát
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně muž v taláru
1964 Atentát Atentát hajný
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera šerif
1963 Mezi námi zloději Mezi námi zloději kpt. Mrázek
1961 Tažní ptáci Tažní ptáci
1961 Kohout plaší smrt Kohout plaší smrt sedlák
1960 Policejní hodina Policejní hodina
1960 Na pochode sa vždy nespieva Na pochode sa vždy nespieva Pavko
1959 Konec cesty Konec cesty střelmistr
1958 Povodeň Povodeň
1958 Zde jsou lvi Zde jsou lvi
1956 Jurášek Jurášek Tomala
1955 Rudá záře nad Kladnem Rudá záře nad Kladnem
1955 Tanková brigáda Tanková brigáda
1955 Z mého života Z mého života
1955 Psohlavci Psohlavci
1954 Botostroj Botostroj Nikodým
1953 Výstraha Výstraha
1952 Akce B Akce B prap. SNB Suk
1950 Případ Dr. Kováře Případ Dr. Kováře
1950 Vstanou noví bojovníci Vstanou noví bojovníci
1949 Pětistovka Pětistovka
1948 Němá barikáda Němá barikáda organizátor Jarda