Oldřich Navrátil

Oldřich Navrátil
Povolání: herec

počet fanoušků

107

Národnost: česká
Datum narození: 21. 10. 1952
 

Filmografie:

2010 Doktor od jezera hrochů Doktor od jezera hrochů Julius Dobešek - otec
2006 Kočky Kočky
2006 Poslední vlak Poslední vlak
2005 Vítězství Vítězství
2003 Jak básníci neztrácejí naději Jak básníci neztrácejí naději Nádeníček
2002 Waterloo po česku Waterloo po česku
1999 Všichni moji blízcí Všichni moji blízcí
1998 Rivers of Babylon Rivers of Babylon
1997 Zdivočelá země Zdivočelá země
1996 Nejasná zpráva o konci světa Nejasná zpráva o konci světa voják Josef
1996 Lotrando a Zubejda Lotrando a Zubejda muezzin
1995 Cesta peklem Cesta peklem
1993 Nahota na prodej Nahota na prodej šéfredaktor
1993 Konec básníků v Čechách Konec básníků v Čechách Nádeníček
1990 Vracenky Vracenky
1990 Nemocný bílý slon Nemocný bílý slon Konrád Outlík
1990 Začátek dlouhého podzimu Začátek dlouhého podzimu
1988 Sedem jednou ranou Sedem jednou ranou
1987 Dobří holubi se vracejí Dobří holubi se vracejí dr. Křížek
1985 Tichá radosť Tichá radosť
1984 Všechno nebo nic Všechno nebo nic
1984 Prodavač humoru Prodavač humoru
1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena Křesina
1983 Hořký podzim s vůní manga Hořký podzim s vůní manga Kroutil
1983 Pánská jízda Pánská jízda Karel Bouček, otec
1982 Neúplné zatmění Neúplné zatmění dr. Moš
1982 Jak svět přichází o básníky Jak svět přichází o básníky Nádeníček
1981 Opera ve vinici Opera ve vinici Ondra
1981 Zakázaný výlet Zakázaný výlet
1980 Krakonoš a lyžníci Krakonoš a lyžníci krajánek
1980 Prázdniny pro psa Prázdniny pro psa
1979 Panelstory aneb Jak se rodí sídliště Panelstory aneb Jak se rodí sídliště Franta
1978 Stopař Stopař
Přidejte se k nám