Oldřich Velen

Oldřich Velen
Povolání: herec

počet fanoušků

167

Rodné jméno: Oldřich Volek
Národnost: česká
Datum narození: 15. 09. 1921
 

Filmografie:

2001 Ta třetí Ta třetí
1997 Jezerní královna Jezerní královna lékař
1994 Řád Řád
1992 Kačenka a zase ta strašidla Kačenka a zase ta strašidla
1989 Kainovo znamení Kainovo znamení
1989 Evropa tančila valčík Evropa tančila valčík
1988 O zatoulané princezně O zatoulané princezně
1987 Copak je to za vojáka Copak je to za vojáka předseda MNV
1985 Stín kapradiny Stín kapradiny
1985 Já nejsem já Já nejsem já oddávající úředník
1985 Mravenci nesou smrt Mravenci nesou smrt pan Aleš
1984 Vyhrávat potichu Vyhrávat potichu
1984 Prodavač humoru Prodavač humoru
1984 Rumburak Rumburak
1983 O statečném kováři O statečném kováři hospodský
1982 Šílený kankán Šílený kankán
1982 Poslední propadne peklu Poslední propadne peklu
1982 Srdečný pozdrav ze zeměkoule Srdečný pozdrav ze zeměkoule
1982 Smrt talentovaného ševce Smrt talentovaného ševce
1982 Za humny je drak Za humny je drak
1981 Tajemství hradu v Karpatech Tajemství hradu v Karpatech
1981 Kaňka do pohádky Kaňka do pohádky Sedlák
1980 Hra o královnu Hra o královnu
1980 Na koho to slovo padne... Na koho to slovo padne...
1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci
1980 Signum laudis Signum laudis
1980 Útěky domů Útěky domů
1980 Půl domu bez ženicha Půl domu bez ženicha
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta Tikal
1979 Tvář za sklem Tvář za sklem
1979 Poprask na silnici E 4 Poprask na silnici E 4
1979 Tchán Tchán
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází
1979 Křehké vztahy Křehké vztahy
1979 Indiáni z Větrova Indiáni z Větrova
1979 Causa Králík Causa Králík
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Hrozba Hrozba
1978 Stopař Stopař
1978 Čistá řeka Čistá řeka Vaníček
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1978 „Já už budu hodný, dědečku!“ „Já už budu hodný, dědečku!“
1977 Tichý Američan v Praze Tichý Američan v Praze
1977 Pasiáns Pasiáns hostinský
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny král Vendelín
1977 Honza málem králem Honza málem králem
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát ředitel továrny
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ strýc Hujer
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Hálek
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Kvočny a Král Kvočny a Král příslušník VB
1974 Sedmého dne večer Sedmého dne večer
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... náměstek ONV
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu muž ve vlaku
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje pracovník výpočetního střediska
1973 Tajemství zlatého Buddhy Tajemství zlatého Buddhy
1973 Údolí krásných žab Údolí krásných žab
1973 Vysoká modrá zeď Vysoká modrá zeď
1973 Pokus o vraždu Pokus o vraždu
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1972 Rodeo Rodeo
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda domovník
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy Suvenýr z Paříže - Tajer
1972 Slečna Golem Slečna Golem
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku
1971 Černý vlk Černý vlk Gustl Grünnfeld
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce vrchní
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Vím, že jsi vrah Vím, že jsi vrah
1971 Klíč Klíč Preisler
1971 Hry lásky šálivé Hry lásky šálivé Arabský kůň - šlechtic
1970 Kateřina a její děti Kateřina a její děti hostinský
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah Trojan
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Na kometě Na kometě
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! generál letectva
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál předseda soudu
1969 Přehlídce velím já Přehlídce velím já
1969 Po stopách krve Po stopách krve
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Třináctá komnata Třináctá komnata
1968 Červená kůlna Červená kůlna Olmer
1968 Objížďka Objížďka Teplíček
1968 „Rakev ve snu viděti...“ „Rakev ve snu viděti...“
1968 Všichni dobří rodáci Všichni dobří rodáci
1967 Happy end Happy end lékař
1967 Automat na přání Automat na přání komisař policie
1967 Čtyři v kruhu Čtyři v kruhu praporčík VB
1967 Klec pro dva Klec pro dva taxikář
1967 Jak se krade milión Jak se krade milión
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... agent
1966 Dýmky Dýmky
1966 Dva tygři Dva tygři Melka
1966 Nahá pastýřka Nahá pastýřka kapitán Roj
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii? majitel auta
1966 Vrah skrývá tvář Vrah skrývá tvář
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek Gardinský
1965 Úplně vyřízený chlap Úplně vyřízený chlap
1965 5 milionů svědků 5 milionů svědků Pláteník
1965 Alibi na vodě Alibi na vodě ředitel muzea
1965 Zločin v dívčí škole Zločin v dívčí škole
1964 Povídky o dětech Povídky o dětech
1964 Pět hříšníků Pět hříšníků důstojník
1964 Atentát Atentát Sleicher
1963 Mykoin PH 510 Mykoin PH 510 sekundář
1963 Strach Strach
1962 Pevnost na Rýně Pevnost na Rýně
1962 Závrať Závrať
1961 Tažní ptáci Tažní ptáci
1961 Kde alibi nestačí Kde alibi nestačí por. VB Florián
1959 Velká samota Velká samota
1959 O medvědu Ondřejovi O medvědu Ondřejovi
1955 Tanková brigáda Tanková brigáda
1954 Ještě svatba nebyla Ještě svatba nebyla předseda JZD Skalka
1952 Anna proletářka Anna proletářka dr. Houra
Přidejte se k nám