Oldřich Vlach

Oldřich Vlach
Povolání: herec

159

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 03. 07. 1941
 

Filmografie

2006 Hezké chvilky bez záruky Hezké chvilky bez záruky
2006 Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále Brukner
2006 Swingtime Swingtime
2005 Boháč a chudák Boháč a chudák pekař
2003 Nepodepsaný knoflík Nepodepsaný knoflík
2003 Lakomec Lakomec
2001 Ta třetí Ta třetí
2001 Uniforma Uniforma
2001 Svědek Svědek
1997 Stůj, nebo se netrefím Stůj, nebo se netrefím
1997 Zdivočelá země Zdivočelá země
1994 Róza, strážné strašidlo Róza, strážné strašidlo
1994 Golet v údolí Golet v údolí hoteliér
1994 Jak si zasloužit princeznu Jak si zasloužit princeznu starý král
1993 Krvavý román Krvavý román četník
1993 Nesmrtelná teta Nesmrtelná teta rádce Tvrdolín
1991 Žebrácká opera Žebrácká opera
1991 Hřbitov  pro  cizince Hřbitov pro cizince
1991 Discopříběh 2 Discopříběh 2 Jitčin otec
1991 Svědkyně Svědkyně
1991 Obecná škola Obecná škola školník
1990 Divoká svině Divoká svině Vlach
1990 Poslední motýl Poslední motýl
1990 Zvláštní bytosti Zvláštní bytosti
1990 Nemocný bílý slon Nemocný bílý slon stavbyvedoucí
1989 Konec starých časů Konec starých časů
1989 Utopím si ho sám Utopím si ho sám
1988 O zatoulané princezně O zatoulané princezně král
1988 Kamarád do deště Kamarád do deště Michalův strýc
1987 Kam, pánové, kam jdete? Kam, pánové, kam jdete? Crha
1986 Smrt krásných srnců Smrt krásných srnců
1986 Veselé Vánoce přejí chobotnice Veselé Vánoce přejí chobotnice
1985 Tísňové volání Tísňové volání
1985 Čarovné dědictví Čarovné dědictví rejtar
1985 Vesničko má, středisková Vesničko má, středisková
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící otec
1982 Plaché příběhy Plaché příběhy
1980 Romaneto Romaneto
1980 Postřižiny Postřižiny
1979 Jak rodí chlap Jak rodí chlap
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha kriminalista nadporučík Smutný
1979 Panelstory aneb Jak se rodí sídliště Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
1976 Dveře Dveře příslušník VB
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa Kokeš
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1974 Kdo hledá zlaté dno Kdo hledá zlaté dno Jirka, Láďův švagr
1973 Milenci v roce jedna Milenci v roce jedna
1972 Morgiana Morgiana
1971 Babička I., II. Babička I., II. Toník