Oliver Reed

Oliver Reed
Povolání: herec

25

Počet fanoušků

Rodné jméno: Robert Oliver Reed
Národnost: anglická
Datum narození: 13. 02. 1938
 

Filmografie

2000 Gladiátor Gladiátor Proximo
1990 Ostrov pokladů Ostrov pokladů kpt. Billy Bones
1989 Návrat mušketýrů / Návrat tří mušketýrů Návrat mušketýrů / Návrat tří mušketýrů Athos
1988 Dáma a lupič Dáma a lupič Sir Phillip Gage
1988 Dobrodružství barona Prášila Dobrodružství barona Prášila Vulkán
1988 Gor Gor
1983 Podraz 2 Podraz 2
1979 Mláďata Mláďata Dr. Hal Raglan
1978 Hluboký spánek Hluboký spánek
1975 Royal Flash Royal Flash
1973 Tři mušketýři Tři mušketýři
1971 Lov / Hon Lov / Hon Frank Calder
1971 Ďáblové Ďáblové otec Grandier
1969 Zamilované ženy Zamilované ženy
1968 Oliver! Oliver! Bill Sikes
1966 Zálesák Zálesák