Olivia Williams

Olivia Williams
Povolání: herec

počet fanoušků

19

Rodné jméno: Olivia Haigh Williams
Národnost: anglická
Datum narození: 01. 01. 1968
 

Filmografie:

2009 Škola života Škola života
2008 Flashbacks of a Fool Flashbacks of a Fool Grace Scott
2006 X-Men: Poslední vzdor X-Men: Poslední vzdor
2005 Valiant Valiant
2003 Petr Pan Petr Pan
2003 Zabijte krále Zabijte krále
2002 Hlubina Hlubina Claire Paigeová
2001 Stíny mrtvých Stíny mrtvých
2001 Příběh rytíře Příběh rytíře
2000 Vášnivá salsa / Zrození romantika Vášnivá salsa / Zrození romantika
2000 Iásón a argonauti Iásón a argonauti Hera
1999 Šestý smysl Šestý smysl
1997 The Postman - Posel budoucnosti The Postman - Posel budoucnosti
Přidejte se k nám