Ondřej Pavelka

Ondřej Pavelka
Povolání: herec

45

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 10. 09. 1955
 

Filmografie

2006 Kočky Kočky
2004 Post Coitum Post Coitum
2001 Ta třetí Ta třetí
1996 Výchova dívek v Čechách Výchova dívek v Čechách
1993 Krvavý román Krvavý román Paseka, Mistr Fragonard
1990 Divoká svině Divoká svině Jareš
1989 Poutníci Poutníci
1989 Sedím na konári a je mi dobre Sedím na konári a je mi dobre
1989 Zvířata ve městě Zvířata ve městě
1985 Druhý tah pěšcem Druhý tah pěšcem Libor
1985 Skalpel, prosím Skalpel, prosím
1984 Všechno nebo nic Všechno nebo nic
1982 Kouzelné dobrodružství Kouzelné dobrodružství Franz
1981 Řetěz Řetěz
1981 Počítání oveček Počítání oveček
1979 Postav dom, zasaď strom Postav dom, zasaď strom
1979 Koncert na konci léta Koncert na konci léta student Josef Suk
1978 Deváté srdce Deváté srdce Martin