Ondřej Vetchý

Ondřej Vetchý
Povolání: herec

104

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 16. 05. 1962
 

Filmografie

2009 Zemský ráj to napohled Zemský ráj to napohled
2009 Dešťová víla Dešťová víla
2007 Vratné lahve Vratné lahve
2006 Po hlavě do prdele Po hlavě do prdele
2006 Prachy dělaj člověka Prachy dělaj člověka
2005 Kousek nebe Kousek nebe Rusnák
2004 Krev zmizelého Krev zmizelého Lubič
2004 Pánská jízda Pánská jízda Artur
2004 Milenci a vrazi Milenci a vrazi Julda Serafín
2004 Duše jako kaviár Duše jako kaviár Jan
2002 Děvčátko Děvčátko taxikář bez taxíku
2002 Kožené slunce Kožené slunce Bína
2002 Kruté radosti Kruté radosti Karel
2001 Zlatá princezna Zlatá princezna
2001 Tmavomodrý svět Tmavomodrý svět
1999 Velký případ Velký případ
1999 Všichni moji blízcí Všichni moji blízcí
1999 Návrat ztraceného ráje Návrat ztraceného ráje Švanda
1998 Markétin zvěřinec Markétin zvěřinec Medvěd
1998 Císař a tambor Císař a tambor císař Maxmilián
1997 Báječná léta pod psa Báječná léta pod psa Kvidův otec
1996 Kouzelný měšec Kouzelný měšec princ Velemír
1995 Cesta peklem Cesta peklem Eda
1994 V erbu lvice V erbu lvice
1994 Golet v údolí Golet v údolí Bajnyš Zisovič
1993 Proces Proces
1993 Konec básníků v Čechách Konec básníků v Čechách
1992 Černí baroni Černí baroni vojín Kefalín, asistent režie
1991 Žebrácká opera Žebrácká opera
1991 Pilát Pontský, onoho dne Pilát Pontský, onoho dne
1991 Obecná škola Obecná škola Tramvaják
1990 Marta a já Marta a já
1989 Chodník cez Dunaj Chodník cez Dunaj Valášek
1989 Skřivánčí ticho Skřivánčí ticho
1988 Dům pro dva Dům pro dva Dan
1987 Figurky ze šmantů Figurky ze šmantů Ondra
1987 Jak básníkům chutná život Jak básníkům chutná život zaměstnanec autobazaru
1987 Přátelé bermudského trojúhelníku Přátelé bermudského trojúhelníku
1986 Krajina s nábytkem Krajina s nábytkem
1984 Prodavač humoru Prodavač humoru
1984 Láska z pasáže Láska z pasáže Karel
1984 S čerty nejsou žerty S čerty nejsou žerty
1984 Jak básníci přicházejí o iluze Jak básníci přicházejí o iluze Karabec
1983 Sestřičky Sestřičky
1982 Fandy, ó Fandy Fandy, ó Fandy Béďa
1981 Počítání oveček Počítání oveček
1981 Neříkej mi majore! Neříkej mi majore! Pikolík
1978 Leť, ptáku, leť! Leť, ptáku, leť! spolužák