Otakar Vávra

Otakar Vávra
Povolání: reziser

54

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 28. 02. 1911
 

Filmografie

2005 Pátrání po Ester Pátrání po Ester
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež

Režie:

1989 Evropa tančila valčík Evropa tančila valčík
1985 Veronika Veronika
1984 Komediant Komediant
1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena
1983 Putování Jana Amose Putování Jana Amose
1980 Temné slunce Temné slunce
1977 Příběh lásky a cti Příběh lásky a cti
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1974 Sokolovo Sokolovo
1969 Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice
1968 Třináctá komnata Třináctá komnata
1966 Romance pro křídlovku Romance pro křídlovku
1965 Zlatá reneta Zlatá reneta
1961 Noční host Noční host
1960 Policejní hodina Policejní hodina
1960 Srpnová neděle Srpnová neděle
1959 První parta První parta
1958 Občan Brych Občan Brych
1956 Proti všem Proti všem
1955 Jan Žižka Jan Žižka
1952 Nástup Nástup
1948 Němá barikáda Němá barikáda
1947 Předtucha Předtucha
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1943 Šťastnou cestu Šťastnou cestu
1942 Okouzlená Okouzlená
1942 Přijdu hned Přijdu hned
1941 Turbina Turbina
1940 Maskovaná milenka Maskovaná milenka
1940 Pohádka máje Pohádka máje
1940 Pacientka Dr. Hegla Pacientka Dr. Hegla
1939 Kouzelný dům Kouzelný dům
1939 Humoreska Humoreska
1939 Dívka v modrém Dívka v modrém
1938 Cech panen kutnohorských Cech panen kutnohorských
1937 Panenství Panenství
1937 Filosofská historie Filosofská historie
1936 Velbloud uchem jehly Velbloud uchem jehly
1935 Listopad Listopad