Otto Čermák

Otto Čermák
Povolání: herec

19

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 21. 02. 1882
 

Filmografie

1959 Sny na neděli Sny na neděli
1955 Z mého života Z mého života
1955 Psohlavci Psohlavci
1953 Výstraha Výstraha
1953 Komedianti Komedianti hostinský
1952 Mladá léta Mladá léta pokladník Karas
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství šišlavý člen výboru
1951 DS - 70 nevyjíždí DS - 70 nevyjíždí
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš sazeč Kuneš
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1950 Malý partyzán Malý partyzán řídící
1950 Racek má zpoždění Racek má zpoždění
1949 Veliká příležitost Veliká příležitost
1947 Jan Roháč z Dubé Jan Roháč z Dubé Zikmund
1940 Muzikantská Liduška Muzikantská Liduška farář
1940 Madla zpívá Evropě Madla zpívá Evropě Jakub Smola
1939 Muž z neznáma Muž z neznáma primář nemocnice
1937 Lidé pod horami Lidé pod horami Hájek