Otto Lackovič

Otto Lackovič
Povolání: herec

94

Počet fanoušků

Národnost: slovenská
Datum narození: 05. 04. 1927
 

Filmografie

1993 Nesmrtelná teta Nesmrtelná teta rybář
1990 Keď hviezdy boli červené Keď hviezdy boli červené
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert Skákal
1983 Radikální řez Radikální řez
1983 Sestřičky Sestřičky
1982 Smrt talentovaného ševce Smrt talentovaného ševce
1981 Nevera po slovensky Nevera po slovensky polesný
1981 Divoký koník Ryn Divoký koník Ryn muž s klisnou
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha výčepní Kiš
1978 „Já to tedy beru, šéfe...!“ „Já to tedy beru, šéfe...!“ vrchní
1976 Případ mrtvých spolužáků Případ mrtvých spolužáků
1976 Boty plné vody Boty plné vody cestující
1976 Parta hic Parta hic parťák
1975 Mys Dobré naděje Mys Dobré naděje Kříž
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Trofej neznámeho strelca Trofej neznámeho strelca
1974 Noc oranžových ohňů Noc oranžových ohňů Jeřábek
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta Antoš
1971 Poslední výstřel Davida Sandela Poslední výstřel Davida Sandela
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti Ind
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! José Antonio
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Maratón Maratón dělovod
1967 Marketa Lazarová Marketa Lazarová královský voják
1967 Volání domoviny Volání domoviny
1967 Když má svátek Dominika Když má svátek Dominika
1966 Slečny přijdou později Slečny přijdou později
1963 Smrt si říká Engelchen Smrt si říká Engelchen
1961 Pieseň o sivom holubovi Pieseň o sivom holubovi
1961 Procesí k Panence Procesí k Panence
1961 Kohout plaší smrt Kohout plaší smrt Soukup
1960 Těžká Barbora Těžká Barbora
1960 Balada z hadrů Balada z hadrů básník František
1959 První parta První parta
1957 Bomba Bomba Sejk
1956 Advent Advent Jan
1956 Proti všem Proti všem
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk důstojník na večírku
1955 Větrná hora Větrná hora
1955 Jan Žižka Jan Žižka Ondřej
1954 Dnes večer všechno skončí Dnes večer všechno skončí Karel Haluza
1954 Frona Frona Jura Žebroň
1954 Stříbrný vítr Stříbrný vítr
1953 Rodná zem Rodná zem
1953 Můj přítel Fabián Můj přítel Fabián Fabián