Paul Calderon

Paul Calderon
Povolání: herec

počet fanoušků

22

Národnost: americká
 

Filmografie:

2008 Smrtící zbraň Smrtící zbraň
2006 Strážce Strážce
2001 Ve tři ráno Ve tři ráno
2001 Poslední pevnost Poslední pevnost
2000 Vnadidlo Vnadidlo
1998 Drsňák Drsňák
1998 Zakázané ovoce Zakázané ovoce
1997 Montana Montana Boulez
1997 Země policajtů Země policajtů
1995 Hra se smrtí Hra se smrtí Jesus
1995 Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1993 Firma Firma Richie
1992 Past na Chrise Past na Chrise Blacky
1992 Až na dno Až na dno policajt
1990 Král New Yorku Král New Yorku
1989 Moře lásky Moře lásky
Přidejte se k nám