Paul Giamatti

Paul Giamatti
Povolání: herec

47

Počet fanoušků

Rodné jméno: Paul Edward Valentine Giamatti
Národnost: americká
Datum narození: 06. 06. 1967
 

Filmografie

2009 The Haunted World of El Superbeasto The Haunted World of El Superbeasto
2009 Duše Paula Giamattiho Duše Paula Giamattiho Paul
2007 Holka na hlídání Holka na hlídání Pan X
2007 Santa má bráchu Santa má bráchu
2007 Sejmi je všechny Sejmi je všechny
2006 Jestřáb umírá Jestřáb umírá George Gattling
2006 Mravenčí polepšovna Mravenčí polepšovna
2006 Žena ve vodě Žena ve vodě
2006 Iluzionista Iluzionista šéf inspektor Uhl
2005 Těžká váha Těžká váha
2005 Roboti Roboti
2004 Chlípnost nade vše Chlípnost nade vše
2003 Akta Pentagon Akta Pentagon
2003 Můj svět Můj svět
2003 Výplata Výplata
2002 Ztracený a nalezený Ztracený a nalezený
2002 Prďoši Prďoši
2001 Storytelling / Opsáno ze života Storytelling / Opsáno ze života
2001 Planeta opic Planeta opic
2000 Karaoke Karaoke Todd Woods
2000 Kdyby zdi mohly mluvit 2 Kdyby zdi mohly mluvit 2 1. Ted
2000 Agent v sukni Agent v sukni John
1999 Muž na Měsíci Muž na Měsíci Bob Zmuda / Tony Clifton
1998 Zachraňte vojína Ryana Zachraňte vojína Ryana
1998 Vyjednavač Vyjednavač
1997 Krycí jméno Donnie Brasco Krycí jméno Donnie Brasco
1997 Soukromé neřesti Soukromé neřesti
1997 Pozor na Harryho! Pozor na Harryho!
1997 Svatba mého nejlepšího přítele Svatba mého nejlepšího přítele
1997 Truman Show Truman Show
1995 Mocná Afrodité Mocná Afrodité
1995 Sabrina Sabrina
1995 Předtím a potom Předtím a potom
1992 Singles / Mladí Singles / Mladí