Pavel Nový

Pavel Nový
Povolání: herec

104

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 05. 09. 1948
 

Filmografie

2006 Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále generál
2005 Šílení Šílení
2004 Snowboarďáci Snowboarďáci
2003 Hodina tance a lásky Hodina tance a lásky Kühne
2001 Uniforma Uniforma
2001 Svědek Svědek
2000 Otesánek Otesánek František Štádler
2000 Okénka Okénka
1997 Zdivočelá země Zdivočelá země
1996 Spiklenci slasti Spiklenci slasti
1995 Cesta peklem Cesta peklem Zdeněk
1995 Malostranské humoresky Malostranské humoresky pivonoš Marcel
1994 Divoké pivo Divoké pivo sládek
1993 Městem chodí Mikuláš Městem chodí Mikuláš Karel Zemánek
1993 Krvavý román Krvavý román doktor i. vyvrhel
1993 Artuš, Merlin a Prchlíci Artuš, Merlin a Prchlíci tatínek
1992 Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý vekslák
1992 Kačenka a zase ta strašidla Kačenka a zase ta strašidla padouch
1991 Hřbitov  pro  cizince Hřbitov pro cizince
1991 Discopříběh 2 Discopříběh 2 Parťák
1990 Divoká srdce Divoká srdce Dlužný výstřel - sekundant
1990 Houpačka Houpačka mistr
1990 Vyžilý Boudník Vyžilý Boudník
1989 Blázni a děvčátka Blázni a děvčátka otec
1989 Něžný barbar Něžný barbar saniťák
1989 Útek s Cézarem Útek s Cézarem
1989 Oznamuje se láskám vašim Oznamuje se láskám vašim
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla hrabě von Riesenkof
1987 Južná pošta Južná pošta Kováč
1987 Figurky ze šmantů Figurky ze šmantů strojník
1987 Discopříběh Discopříběh otcův parťák
1986 Papilio Papilio Bobr
1986 Pěsti ve tmě Pěsti ve tmě Tommy
1986 Můj hříšný muž Můj hříšný muž
1986 Smích se lepí na paty Smích se lepí na paty
1986 Mladé víno Mladé víno Barták
1985 Hledám dům holubí Hledám dům holubí táta Buchar
1984 Vyhrávat potichu Vyhrávat potichu
1984 Prodavač humoru Prodavač humoru
1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena Doman
1984 Šéfe, vrať se! Šéfe, vrať se!
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert Karel
1983 Mrkáček Čiko Mrkáček Čiko Puštík
1982 Schůzka se stíny Schůzka se stíny
1982 Plaché příběhy Plaché příběhy
1982 S tebou mě baví svět S tebou mě baví svět
1981 Řetěz Řetěz
1981 Pytláci Pytláci
1979 Postav dom, zasaď strom Postav dom, zasaď strom
1962 Kuřata na cestách Kuřata na cestách Vláďa