Pavel Robin

Pavel Robin
Povolání: herec

31

Počet fanoušků

Rodné jméno: Zdeněk Jelínek
Národnost: česká
Datum narození: 09. 08. 1929
 

Filmografie

1990 Divoká svině Divoká svině
1990 Divoká srdce Divoká srdce
1980 Na koho to slovo padne... Na koho to slovo padne...
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1979 Poprask na silnici E 4 Poprask na silnici E 4
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Lvi salónů Lvi salónů
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1978 Stíhán a podezřelý Stíhán a podezřelý
1977 Řeknem si to příští léto Řeknem si to příští léto
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Zlaté rybky Zlaté rybky
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela
1976 Malá mořská víla Malá mořská víla host na zlaté lodi
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii?
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika
1964 Atentát Atentát gestapák
1962 Praha nultá hodina Praha nultá hodina