Peter Greene

Peter Greene
Povolání: herec

počet fanoušků

16

Rodné jméno: Peter Green
Národnost: americká
Datum narození: 08. 11. 1965
 

Filmografie:

2006 Konec hry Konec hry Jack Baldwin
2003 Nebezpečná partie Nebezpečná partie
2001 Dva muži a batole Dva muži a batole
2001 Training Day Training Day
1999 Modrý blesk Modrý blesk Deacon
1998 Půlnoc nikdy nekončí Půlnoc nikdy nekončí
1996 Zločin z vášně Zločin z vášně
1995 Obvyklí podezřelí Obvyklí podezřelí
1995 Přepadení 2: Temné území Přepadení 2: Temné území
1994 Maska Maska Dorian Tyrell
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1993 Rozsudek noci Rozsudek noci
Přidejte se k nám