Peter Jackson

Peter Jackson
Povolání: herec

34

Počet fanoušků

Národnost: novozélandská
Datum narození: 31. 10. 1961
 

Filmografie

2009 Pevné pouto Pevné pouto
2006 Jak se dělá sci-fi Jak se dělá sci-fi sebe
2005 King Kong: Deník režiséra King Kong: Deník režiséra
2005 Pán Fanoušků: Společníci prstenu Pán Fanoušků: Společníci prstenu
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále
2002 Pán prstenů: Dvě věže Pán prstenů: Dvě věže
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu
1996 Přízraky Přízraky
1995 Zapomenuté stříbro Zapomenuté stříbro
1994 Nebeská stvoření Nebeská stvoření
1987 Bad Taste - Vesmírní kanibalové Bad Taste - Vesmírní kanibalové

Režie:

2009 Pevné pouto Pevné pouto
2005 King Kong King Kong
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále
2002 Pán prstenů: Dvě věže Pán prstenů: Dvě věže
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu
1996 Přízraky Přízraky
1995 Zapomenuté stříbro Zapomenuté stříbro
1994 Nebeská stvoření Nebeská stvoření
1989 Meet the Feebles Meet the Feebles
1987 Bad Taste - Vesmírní kanibalové Bad Taste - Vesmírní kanibalové