Petr Brukner

Petr Brukner
Povolání: herec

40

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 19. 05. 1943
 

Filmografie

2007 Vratné lahve Vratné lahve
2006 Obsluhoval jsem anglického krále Obsluhoval jsem anglického krále milionář
2002 Divadlo Járy Cimrmana: Švestka Divadlo Járy Cimrmana: Švestka
1997 Lijavec Lijavec mlynář
1997 Posel z Liptákova Posel z Liptákova
1997 Záskok Záskok
1996 Lotrando a Zubejda Lotrando a Zubejda kupec
1992 Kačenka a zase ta strašidla Kačenka a zase ta strašidla komoří
1991 Žebrácká opera Žebrácká opera
1991 Obecná škola Obecná škola řidič autobusu
1987 Nejistá sezóna Nejistá sezóna Bouček
1985 Vesničko má, středisková Vesničko má, středisková
1984 Rozpuštěný a vypuštěný Rozpuštěný a vypuštěný
1983 Slavnosti sněženek Slavnosti sněženek
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící Kaplan
1978 Kulový blesk Kulový blesk Pivoňka
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela Kuřátko
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa prodavač
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ Famfule
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje
1973 Třicet panen a Pythagoras Třicet panen a Pythagoras novinář