Petr Čepek

Petr Čepek
Povolání: herec

74

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 16. 09. 1940
 

Filmografie

1993 Díky za každé nové ráno Díky za každé nové ráno slavný spisovatel
1993 Lekce Faust Lekce Faust Faust / Mefistofeles
1993 Záhada hlavolamu Záhada hlavolamu
1991 Obecná škola Obecná škola Rádži Tamil
1989 Muka obraznosti Muka obraznosti
1989 Kainovo znamení Kainovo znamení Truxa
1989 Skřivánčí ticho Skřivánčí ticho
1989 Cesta na Jihozápad Cesta na Jihozápad O´Brien
1987 MÁG MÁG Ledvina
1987 Dobří holubi se vracejí Dobří holubi se vracejí strýc Karel
1986 Smích se lepí na paty Smích se lepí na paty
1986 Krajina s nábytkem Krajina s nábytkem Douda
1985 Vesničko má, středisková Vesničko má, středisková
1984 Rozpuštěný a vypuštěný Rozpuštěný a vypuštěný
1984 Prodloužený čas Prodloužený čas
1984 Všichni musí být v pyžamu Všichni musí být v pyžamu
1983 Tři veteráni Tři veteráni
1983 Putování Jana Amose Putování Jana Amose
1983 Slavnosti sněženek Slavnosti sněženek
1983 O statečném kováři O statečném kováři Černý král
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící arcivévoda / Nývlt
1981 Noční jezdci Noční jezdci Janoušek
1981 Upír z Feratu Upír z Feratu
1980 Zánik domu Usherů Zánik domu Usherů
1980 Postřižiny Postřižiny
1979 Diagnóza smrti Diagnóza smrti Bártl
1978 Kočičí princ Kočičí princ
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1976 Koncert pre pozostalých Koncert pre pozostalých Anti
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu Benda
1972 Návraty Návraty Miroslav Vondra zvaný Slávek, Terezin bývalý manžel
1972 Morgiana Morgiana Glenar
1971 Princ Bajaja Princ Bajaja
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1971 Petrolejové lampy Petrolejové lampy
1971 Babička I., II. Babička I., II. černý myslivec
1970 Nahota Nahota Drsňák
1969 Adelheid Adelheid Viktor Chotovický
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Ohlédnutí Ohlédnutí František Černý
1967 Údolí včel Údolí včel
1967 Hotel pro cizince Hotel pro cizince Petr Hudec
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk...