Petr Jákl st.

Petr Jákl st.
Povolání: herec

43

Počet fanoušků

Datum narození: 16. 12. 1941
 

Filmografie

1996 Nejasná zpráva o konci světa Nejasná zpráva o konci světa
1995 Cesta peklem Cesta peklem
1994 Nexus Nexus
1993 Swing Kids / Swingaři Swing Kids / Swingaři
1993 Kanárská spojka Kanárská spojka
1991 Kafka Kafka
1990 Poslední motýl Poslední motýl
1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena
1983 Anděl s ďáblem v těle Anděl s ďáblem v těle
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Temné slunce Temné slunce
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Já jsem Stěna smrti Já jsem Stěna smrti
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1977 Sázka na třináctku Sázka na třináctku
1977 Honza málem králem Honza málem králem
1977 Osada Havranů Osada Havranů
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové!
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1975 Plavení hříbat Plavení hříbat
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1972 Oáza Oáza
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Pěnička a Paraplíčko Pěnička a Paraplíčko
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti