Petr Nárožný

Petr Nárožný
Povolání: herec

156

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 14. 04. 1938
 

Filmografie

2009 Peklo s princeznou Peklo s princeznou Král Leopold
2009 Dešťová víla Dešťová víla doktor
2009 Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny? Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
2008 Kozí příběh - Pověsti staré Prahy Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
2003 Drátařík a hruška moudrosti Drátařík a hruška moudrosti
2002 Útěk do Budína Útěk do Budína
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
1996 Kouzelný měšec Kouzelný měšec doktor
1995 Malostranské humoresky Malostranské humoresky Anton
1994 Marie Růžička Marie Růžička rádce
1993 Svatba upírů Svatba upírů
1993 Jedna kočka za druhou Jedna kočka za druhou Funebrák
1993 Nesmrtelná teta Nesmrtelná teta doktor
1991 O zapomnětlivém černokněžníkovi O zapomnětlivém černokněžníkovi režisér
1987 Poslední leč Alfonse Karáska Poslední leč Alfonse Karáska
1986 Španělská paradentoza Španělská paradentoza
1986 Velká sýrová loupež Velká sýrová loupež
1985 Mach a Šebestová k tabuli Mach a Šebestová k tabuli
1985 Já nejsem já Já nejsem já ing. Kamil Záruba
1984 Šéfe, vrať se! Šéfe, vrať se!
1984 S čerty nejsou žerty S čerty nejsou žerty
1982 Šéfe, to je věc! Šéfe, to je věc!
1981 Neberte nám princeznu Neberte nám princeznu
1981 Pytláci Pytláci
1981 V podstatě jsme normální V podstatě jsme normální
1980 Něco je ve vzduchu Něco je ve vzduchu sedlák
1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci Horák
1980 Ten svetr si nesvlíkej Ten svetr si nesvlíkej
1979 Dívka světových parametrů Dívka světových parametrů
1979 Silvestr svobodného pána Silvestr svobodného pána
1979 Poplach v oblacích Poplach v oblacích
1979 Lustr Lustr
1979 Přírodní zákony Přírodní zákony
1979 Piráti Piráti
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází Koberna
1978 Jak dostat tatínka do polepšovny Jak dostat tatínka do polepšovny pošťák Fanda
1978 Zoologická zahrada Zoologická zahrada
1978 Kropáček má anginu Kropáček má anginu
1978 „Já to tedy beru, šéfe...!“ „Já to tedy beru, šéfe...!“ Oto Vacák
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1977 Školní výlet Školní výlet
1977 Člověk neandrtálský Člověk neandrtálský
1977 Jen ho nechte, ať se bojí Jen ho nechte, ať se bojí Metoděj Mydloch
1977 Honza málem králem Honza málem králem sedlák Matěj
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát Richard
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Dveře Dveře Libor Papírník
1976 O utrženém sluchátku O utrženém sluchátku
1976 Parta hic Parta hic horník a amatérský kouzelník Kynkal
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ Týfa
1975 Romance za korunu Romance za korunu
1975 Páni kluci Páni kluci řídící
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje závodník Volejník