Phil LaMarr

Phil LaMarr
Povolání: herec

počet fanoušků

25

Rodné jméno: Phillip LaMarr
Národnost: americká
Datum narození: 24. 01. 1967
 

Filmografie:

2009 Futurama: Into the Wild Green Yonder Futurama: Into the Wild Green Yonder
2008 Futurama: The Beast with a Billion Backs Futurama: The Beast with a Billion Backs
2007 Želvy Ninja Želvy Ninja
2005 Škola superhrdinů Škola superhrdinů
2004 Příběh žraloka Příběh žraloka
2004 Spider-Man 2 Spider-Man 2
2003 Animatrix Animatrix
2002 Neporazitelné sestry Neporazitelné sestry
2002 Past na rosomáka Past na rosomáka
1998 Tenká růžová čára Tenká růžová čára
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
Přidejte se k nám