Pierre Richard

Pierre Richard
Povolání: herec

39

Počet fanoušků

Rodné jméno: Pierre-Richard Maurice Charles Léopold Defays
Národnost: francouzská
Datum narození: 16. 08. 1934
 

Filmografie

2009 Král Guillaume Král Guillaume William-Fernand
2008 Paříž 36 Paříž 36 Pan Rádio
2003 Robinson Crusoe Robinson Crusoe
2000 Bez rodiny Bez rodiny Vitalis / Vitalo Pedrotti
2000 Léto ztracených polibků Léto ztracených polibků kapitán
1996 Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře
1994 Šachová partie Šachová partie
1993 Bláznivá cesta Bláznivá cesta
1991 Snít můžeme vždycky Snít můžeme vždycky
1988 Nalevo od výtahu Nalevo od výtahu Yan
1986 Uprchlíci Uprchlíci
1984 Dvojče Dvojče Matthias Duval
1983 Seber si svých pět švestek Seber si svých pět švestek
1983 Otec a otec Otec a otec François Pignon
1980 To já ne, to on / To nejsem já, to je on! To já ne, to on / To nejsem já, to je on!
1980 Rána deštníkem Rána deštníkem
1978 Útěk Útěk
1976 Uvidíme všechno Uvidíme všechno
1976 Hračka Hračka François Perrin
1974 Návrat velkého blondýna Návrat velkého blondýna François Perrin
1974 Hořčice mi stoupá do nosu Hořčice mi stoupá do nosu
1973 Nevím nic, ale řeknu všechno Nevím nic, ale řeknu všechno
1972 Život plný malérů Život plný malérů
1972 Velký blondýn s černou botou Velký blondýn s černou botou
1970 Roztržitý Roztržitý
1958 Milenci z Montparnassu Milenci z Montparnassu student malířství

Režie:

1991 Snít můžeme vždycky Snít můžeme vždycky
1980 To já ne, to on / To nejsem já, to je on! To já ne, to on / To nejsem já, to je on!
1973 Nevím nic, ale řeknu všechno Nevím nic, ale řeknu všechno
1972 Život plný malérů Život plný malérů
1970 Roztržitý Roztržitý