Přemysl Pražský

Přemysl Pražský
Povolání: herec

29

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 24. 07. 1893
 

Filmografie

1939 Bílá jachta ve Splitu Bílá jachta ve Splitu znalec obrazů
1939 Veselá bída Veselá bída
1939 U svatého Matěje U svatého Matěje
1939 Mořská panna Mořská panna detektiv v herně
1939 Tulák Macoun Tulák Macoun
1939 Dívka v modrém Dívka v modrém dražitel
1937 Hordubalové Hordubalové státní návladní
1935 Ať žije nebožtík Ať žije nebožtík oddávající úředník
1934 Dokud máš maminku Dokud máš maminku ředitel hotelu
1934 Tři kroky od těla Tři kroky od těla
1933 Život je pes Život je pes
1933 Revizor Revizor
1932 Načeradec, král kibiců Načeradec, král kibiců žebrák
1932 Děvčátko, neříkej ne! Děvčátko, neříkej ne! návštěvník módní přehlídky
1932 Právo na hřích Právo na hřích
1932 Lelíček ve službách Sherlocka Holmese Lelíček ve službách Sherlocka Holmese ministr
1931 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk komisař
1931 On a jeho sestra On a jeho sestra režisér
1931 Miláček pluku Miláček pluku důstojník Košťál
1931 Karel Havlíček Borovský Karel Havlíček Borovský občan
1930 Fidlovačka Fidlovačka pořadatel na plese
1929 Svatý Václav Svatý Václav
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk muž s brýlemi na nádraží

Režie:

1933 Sedmá velmoc Sedmá velmoc
1930 Vendelínův očistec a ráj Vendelínův očistec a ráj
1927 Batalion Batalion