R. Lee Ermey

R. Lee Ermey
Povolání: herec

54

Počet fanoušků

Rodné jméno: Ronald Lee Ermey
Národnost: americká
Datum narození: 24. 03. 1944
 

Filmografie

2006 X-Men: Poslední vzdor X-Men: Poslední vzdor
2006 Texaský masakr motorovou pilou: Počátek Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
2005 Pán Domu Pán Domu kapitán Nichols
2003 Nebezpečná partie Nebezpečná partie
2003 Krysař Willard Krysař Willard Frank Martin
2003 Texaský masakr motorovou pilou Texaský masakr motorovou pilou
2002 Frank McKlusky Frank McKlusky
2002 Salton Sea Salton Sea
2001 Přestávka: Škola mimo provoz Přestávka: Škola mimo provoz
2001 Pekelná ženská / Fúrie Pekelná ženská / Fúrie trenér
2001 Na miskách vah Na miskách vah generál Wallace
2000 Vynechané stránky Vynechané stránky
1999 Znáš mé jméno Znáš mé jméno
1999 Lavina Lavina Gary
1999 Toy Story 2: Příběh hraček Toy Story 2: Příběh hraček
1999 Doživotí Doživotí
1997 Zázračný běžec Zázračný běžec
1997 Mrtví muži netančí Mrtví muži netančí Sen. Pullman T. Fowler
1997 Past Past
1996 Přízraky Přízraky
1995 Karate tiger 7. - Nejlepší z nejlepších 3 Karate tiger 7. - Nejlepší z nejlepších 3
1995 Vražda prvního stupně Vražda prvního stupně
1995 Toy Story - Příběh hraček Toy Story - Příběh hraček
1995 Sedm Sedm
1995 Mrtvý muž přichází Mrtvý muž přichází Clyde Percy
1995 Leaving Las Vegas Leaving Las Vegas
1993 Lupiči těl Lupiči těl
1993 Návrat Sommersbyho Návrat Sommersbyho Dick
1991 Nebezpečná hra na vojáky Nebezpečná hra na vojáky Generál Kramer
1989 Fletch žije Fletch žije Jimmy Lee Farnsworth
1988 Hořící Mississippi Hořící Mississippi starosta Tilman
1987 Olověná vesta / Full Metal Jacket Olověná vesta / Full Metal Jacket seržant Hartman
1979 Apokalypsa Apokalypsa