Raoul Schránil

Raoul Schránil
Povolání: herec

105

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 24. 03. 1910
 

Filmografie

1993 Krvavý román Krvavý román Pedro de Rudibanera
1993 Šakalí léta Šakalí léta
1993 Zámek v Čechách Zámek v Čechách
1990 Žabí princ Žabí princ
1990 Divoká srdce Divoká srdce
1990 Nemocný bílý slon Nemocný bílý slon lékař
1988 Anděl svádí ďábla Anděl svádí ďábla
1987 Šašek a královna Šašek a královna
1987 Zuřivý reportér Zuřivý reportér
1984 Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil sebe
1983 Putování Jana Amose Putování Jana Amose
1981 Křtiny Křtiny ředitel
1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Útěky domů Útěky domů
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha tlumočník
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1979 Causa Králík Causa Králík
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1977 Proč nevěřit na zázraky Proč nevěřit na zázraky
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy americký důstojník
1974 Sedmého dne večer Sedmého dne večer
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý Roudnický
1974 Sokolovo Sokolovo
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... starožitník
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda sluha ve vile
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1963 Zlaté kapradí Zlaté kapradí
1962 Praha nultá hodina Praha nultá hodina
1955 Z mého života Z mého života
1954 Stříbrný vítr Stříbrný vítr
1952 Mladá léta Mladá léta lékárník
1944 Jarní píseň Jarní píseň nadpor. Panič
1943 Čtrnáctý u stolu Čtrnáctý u stolu hrabě Alexy
1942 Zlaté dno Zlaté dno
1941 Provdám svou ženu Provdám svou ženu
1941 Nebe a dudy Nebe a dudy ing. Čermák
1941 Roztomilý člověk Roztomilý člověk
1940 Poznej svého muže Poznej svého muže
1940 Za tichých nocí Za tichých nocí
1940 Panna Panna Čermák
1940 Dva týdny štěstí Dva týdny štěstí dr. Diviš
1940 Katakomby Katakomby ing. Rudík
1940 Přítelkyně pana ministra Přítelkyně pana ministra
1939 Zlatý člověk Zlatý člověk
1939 Dědečkem proti své vůli Dědečkem proti své vůli Jiří
1939 Eva tropí hlouposti Eva tropí hlouposti tajemník Kučera
1938 Bílá vrána Bílá vrána podvodník Karel Bulan
1938 Pán a sluha Pán a sluha Baloun
1938 Cech panen kutnohorských Cech panen kutnohorských pobočník hofmistra Felixe
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky asistent režiséra
1937 Batalion Batalion nadporučík Karel Hojer
1937 Krb bez ohně Krb bez ohně správce Petrák
1937 Žena pod křížem Žena pod křížem
1937 Klatovští dragouni Klatovští dragouni npor. Dvořák
1937 Harmonika Harmonika ředitel baru
1937 Děvče za výkladem Děvče za výkladem Viktor
1936 Srdce v soumraku Srdce v soumraku
1936 Na tý louce zelený Na tý louce zelený
1936 Tvoje srdce inkognito Tvoje srdce inkognito
1936 Sextánka Sextánka
1936 Vzdušné torpédo 48 Vzdušné torpédo 48
1936 Jízdní hlídka Jízdní hlídka Hašek
1935 Vdavky Nanynky Kulichovy Vdavky Nanynky Kulichovy