Richard Harris

Richard Harris
Povolání: herec

40

Počet fanoušků

Rodné jméno: Richard St. John Harris
Národnost: irská
Datum narození: 01. 10. 1930
 

Filmografie

2003 Kaena: Proroctví Kaena: Proroctví
2002 Bible - Nový zákon: Apokalypsa Bible - Nový zákon: Apokalypsa John
2002 Hrabě Monte Cristo Hrabě Monte Cristo abbé Faria
2002 Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata Albus Brumbál
2000 Gladiátor Gladiátor Marcus Aurelius
1999 Strážce lvů Strážce lvů
1997 Tohle je moře Tohle je moře
1997 Lazebník sibiřský Lazebník sibiřský Douglas McCracken
1997 Zvoník u Matky Boží Zvoník u Matky Boží
1997 Stopy ve sněhu Stopy ve sněhu
1993 Zápas s Hemingwayem Zápas s Hemingwayem
1992 Vysoká hra patriotů Vysoká hra patriotů
1992 Nesmiřitelní Nesmiřitelní English Bob
1990 Pastvina Pastvina
1981 Tarzan, syn divočiny Tarzan, syn divočiny
1978 Divoké husy Divoké husy Kapt. Rafer Janders
1977 Orka zabiják Orka zabiják kapitán Nolan
1976 Návrat muže zvaného Kůň Návrat muže zvaného Kůň
1976 Gulliverovy cesty Gulliverovy cesty
1976 Přejezd Kassandra Přejezd Kassandra
1975 Robin a Mariana Robin a Mariana
1974 Ohrožení Britannicu Ohrožení Britannicu Fallon
1973 Stopaři smrti Stopaři smrti
1970 Cromwell Cromwell Cromwell
1970 Molly Maguires Molly Maguires
1970 Muž, kterému říkali Kůň / Muž jménem Kůň Muž, kterému říkali Kůň / Muž jménem Kůň John Morgan
1966 Bible Bible Kain
1965 Hrdinové z Telemarku Hrdinové z Telemarku Knut Straud
1965 Major Dundee Major Dundee kapitán Benjamin Tyreen
1964 Červená pustina Červená pustina Corrado
1962 Vzpoura na Bounty Vzpoura na Bounty
1961 Děla z Navarone Děla z Navarone major Barnsby
1959 Zkáza lodi Mary Deare Zkáza lodi Mary Deare