Robert Vaughn

Robert Vaughn
Povolání: herec

počet fanoušků

39

Rodné jméno: Robert Francis Vaughn
Národnost: americká
Datum narození: 22. 11. 1932
 

Filmografie:

1998 Virtuální posedlost Virtuální posedlost
1998 Ostrov pokladů Ostrov pokladů Walter Denkins
1998 Pivní bratři Pivní bratři
1997 Americká trojka Americká trojka profesor Michaels
1996 Švábi Švábi
1990 Vzhůru ke dnu Vzhůru ke dnu
1989 Řeka smrti Řeka smrti
1987 Dobrodruh Dobrodruh Lawson
1983 Superman III. Superman III.
1980 Sador, vládce vesmíru Sador, vládce vesmíru
1974 Skleněné peklo Skleněné peklo
1970 Julius Caesar Julius Caesar Casca
1969 Most u Remagenu Most u Remagenu Maj. Paul Krüger
1967 Ďábelské sémě Ďábelské sémě
1960 Sedm statečných Sedm statečných
1959 Hoši z Filadelfie Hoši z Filadelfie
1956 Desatero přikázání Desatero přikázání
Přidejte se k nám