Rosanna Arquette

Rosanna Arquette
Povolání: herec

počet fanoušků

31

Rodné jméno: Rosanna Lauren Arquette
Národnost: americká
Datum narození: 10. 08. 1959
 

Filmografie:

2006 Já-tě-vidím.com Já-tě-vidím.com Lydia Ann Layton
2001 Špinavej Joe Špinavej Joe
2001 Deník sexuálních obětí Deník sexuálních obětí
2001 Zeptejte se Cindy Zeptejte se Cindy
2000 To je mé tělo To je mé tělo
2000 Můj soused zabiják Můj soused zabiják Sophie
1999 Sugar Town Sugar Town
1998 Přístav naděje Přístav naděje
1997 Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II
1997 Na rybách Na rybách Rita
1997 Lhář Lhář paní Kennesawová
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1993 Není úniku Není úniku Clydie
1992 Vraždy na pobřeží Vraždy na pobřeží
1990 Let vetřelce Let vetřelce Callie
1989 Povídky z New Yorku Povídky z New Yorku
1989 Black Rainbow Black Rainbow Martha Travis
1987 Amazonky na Měsíci Amazonky na Měsíci Karen
1985 Po zavírací hodině Po zavírací hodině
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale Hledám Susan. Zn.: Zoufale Roberta Glassová
1985 Přistání v divočině / Pilotův návrat Přistání v divočině / Pilotův návrat
1985 Silverado Silverado
Přidejte se k nám