Rudolf Deyl ml.

Rudolf Deyl ml.
Povolání: herec

91

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 06. 07. 1912
 

Filmografie

1967 Automat na přání Automat na přání dědeček
1967 Lucerna Lucerna Sejtko
1967 Dědeček, Kyliján a já Dědeček, Kyliján a já děda
1966 Držte si klobouk Držte si klobouk
1966 Jak jedli vtipnou kaši Jak jedli vtipnou kaši
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1965 Hrdina má strach Hrdina má strach Béďa
1965 K princeznám se nečuchá K princeznám se nečuchá
1965 Potkali se u Kolína Potkali se u Kolína
1965 Jak jeli k vodě Jak jeli k vodě
1964 Strakatí andělé Strakatí andělé
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera Doug Badman
1964 Hvězda zvaná Pelyněk Hvězda zvaná Pelyněk Noha
1963 Mezi námi zloději Mezi námi zloději Josef
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský Sojka
1962 Dva z onoho světa Dva z onoho světa ředitel
1961 Reportáž psaná na oprátce Reportáž psaná na oprátce
1961 Kde alibi nestačí Kde alibi nestačí major VB
1960 Malování pro kočku Malování pro kočku
1960 Kočičí slovo Kočičí slovo
1960 U nás v Mechově U nás v Mechově
1959 Kruh Kruh
1959 Konec cesty Konec cesty Rokos
1959 První parta První parta
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - komisař
1958 Povodeň Povodeň
1958 Hvězda jede na jih Hvězda jede na jih Nečásek
1958 Hlavní výhra Hlavní výhra majitel Ify
1957 Případ ještě nekončí Případ ještě nekončí
1957 Bomba Bomba Prokop
1956 Kudy kam? Kudy kam? Půlkrábek
1956 Hra o život Hra o život domovník
1956 Nezlob, Kristino! Nezlob, Kristino! Lojza z reklamní firmy
1956 Neporažení Neporažení Jura
1956 Hrátky s čertem Hrátky s čertem Belial
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk Bahník
1955 Větrná hora Větrná hora
1955 Rudá záře nad Kladnem Rudá záře nad Kladnem
1955 Kam s ním? Kam s ním? smetař
1955 Punťa a čtyřlístek Punťa a čtyřlístek
1955 Tanková brigáda Tanková brigáda
1955 Anděl na horách Anděl na horách
1954 Dnes večer všechno skončí Dnes večer všechno skončí nadporučík Liška
1954 Severní přístav Severní přístav
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě výčepní
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1952 Akce B Akce B por. Málek
1952 Únos Únos
1952 Slovo dělá ženu Slovo dělá ženu
1951 Cesta ke štěstí Cesta ke štěstí Karásek
1951 DS - 70 nevyjíždí DS - 70 nevyjíždí Gabriel
1950 Vítězná křídla Vítězná křídla
1950 Karhanova parta Karhanova parta Lojza
1950 Pára nad hrncem Pára nad hrncem vedoucí pracovník
1950 Racek má zpoždění Racek má zpoždění
1949 Dnes o půl jedenácté Dnes o půl jedenácté Skopal
1949 Daleká cesta Daleká cesta Jarda Noha
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Pětistovka Pětistovka
1947 Týden v tichém domě Týden v tichém domě
1947 Alena Alena Hilarius
1947 Podobizna Podobizna
1947 Jan Roháč z Dubé Jan Roháč z Dubé Hrdinka
1947 Parohy Parohy Jára
1947 Uloupená hranice Uloupená hranice
1946 Pancho se žení Pancho se žení podomek
1946 Mrtvý mezi živými Mrtvý mezi živými oficiál
1946 Velký případ Velký případ
1946 Právě začínáme Právě začínáme
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1945 Řeka čaruje Řeka čaruje
1943 Mlhy na blatech Mlhy na blatech pacholek Tomeš
1942 Host do domu Host do domu podomek Ondřej
1942 Okouzlená Okouzlená venkovský učitel
1942 Velká přehrada Velká přehrada
1942 Zlaté dno Zlaté dno
1940 Maskovaná milenka Maskovaná milenka
1934 Hřích mládí Hřích mládí Smíšek