Rufus

Rufus
Povolání: herec

počet fanoušků

16

Rodné jméno: Jacques Narcy
Národnost: francouzská
Datum narození: 19. 12. 1942
 

Filmografie:

2009 Král Guillaume Král Guillaume král Cyril-John Delagny
2007 Doba Kamenná Doba Kamenná Rectus
2006 Vytrvalí Vytrvalí
2004 Mé druhé já Mé druhé já Mathildin otec
2004 Příliš dlouhé zásnuby Příliš dlouhé zásnuby
2003 Šifra Šifra
2000 Amélie z Montmartru Amélie z Montmartru Raphaël Poulain
1998 Vlak života Vlak života
1995 Bídníci dvacátého století Bídníci dvacátého století otec / syn Thénardier
1995 Město ztracených dětí Město ztracených dětí Peeler
1991 Delikatesy Delikatesy Robert Kube
1986 Pěstuj si pravačku Pěstuj si pravačku policista
1985 Místo činu - Zub za zub Místo činu - Zub za zub
1979 Válka policajtů Válka policajtů
1977 Pochoduj nebo zemři Pochoduj nebo zemři
1976 Nájemník Nájemník
Přidejte se k nám