Rutger Hauer

Rutger Hauer
Povolání: herec

56

Počet fanoušků

Rodné jméno: Rutger Oelsen Hauer
Národnost: nizozemská
Datum narození: 23. 01. 1944
 

Filmografie

2007 Góóól! II Góóól! II Rudi Van Der Merwe
2007 Stěhování pana McAlllistera Stěhování pana McAlllistera
2006 Hon na Orla Hon na Orla Gen. Frank Lewis
2005 Dracula III: Odkaz Dracula III: Odkaz Dracula
2005 Dobrodružství Poseidonu Dobrodružství Poseidonu biskup August Schmidt
2005 Sin City - město hříchu Sin City - město hříchu
2004 Prokletí Salemu Prokletí Salemu
2002 Andělé pomsty Andělé pomsty Grekkor
2001 Čekej nehybně Čekej nehybně Keith Miller
2001 Turbulence 3: Heavy Metal Turbulence 3: Heavy Metal
2001 Panika Panika Ezekial
1999 Zločin v Sillicon Valley Zločin v Sillicon Valley
1998 Šimon Mág Šimon Mág
1998 Vykosťovač Vykosťovač
1998 Merlin Merlin Lord Vortigern
1997 V nepřátelských vodách V nepřátelských vodách
1997 Výbuch Výbuch
1997 Pašeráci Pašeráci John Anderson Wade
1997 Hemoglobin Hemoglobin Dr. Marlowe
1996 Crossworlds Crossworlds A.T.
1994 Otčina Otčina Xavier March
1993 Hra naslepo Hra naslepo
1993 Nostradamus Nostradamus tajemný mnich
1993 V zajetí ledu V zajetí ledu
1993 Plavba Plavba
1992 Zlomek sekundy Zlomek sekundy
1991 Obojek Obojek Frank Waren
1990 Slepá zuřivost Slepá zuřivost
1989 Pocta pro juggery Pocta pro juggery
1989 Vražda na Broadwayi Vražda na Broadwayi
1987 Zatykač: Mrtvý nebo živý Zatykač: Mrtvý nebo živý
1987 Útěk ze Sobiboru Útěk ze Sobiboru
1985 Maso a krev Maso a krev Martin
1983 Ostermanův víkend Ostermanův víkend John Tanner
1981 Noční dravci Noční dravci Reinhardt Heymar Wulfgar
1980 Sprej na vlasy Sprej na vlasy
1977 Oranžský voják Oranžský voják Erik
1975 Spiknutí Spiknutí
1973 Turecký med Turecký med