Sean Astin

Sean Astin
Povolání: herec

40

Počet fanoušků

Rodné jméno: Sean Patrick Astin
Národnost: americká
Datum narození: 25. 02. 1971
 

Filmografie

2008 Navěky silný Navěky silný Marcus
2008 The Colour of Magic The Colour of Magic
2007 Za hranicí strachu Za hranicí strachu
2005 Úsměv Úsměv
2005 Ještě výš než nebe Ještě výš než nebe Ken Zorbell
2005 Pán Fanoušků: Společníci prstenu Pán Fanoušků: Společníci prstenu
2004 Elvis už odešel Elvis už odešel Aaron
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále Samvěd Křepelka
2002 Pán prstenů: Dvě věže Pán prstenů: Dvě věže
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu Samvěd Křepelka
2000 Nízký přelet Nízký přelet Matt Foster
2000 Ztráty a nálezy Ztráty a nálezy
1998 Skandál! Skandál!
1996 Odvaha pod palbou Odvaha pod palbou Patella
1994 Nejlepší máma / Ostrov bezpečí Nejlepší máma / Ostrov bezpečí
1993 Rudy Rudy
1992 Kam tě den zavede Kam tě den zavede Greg
1991 Nebezpečná hra na vojáky Nebezpečná hra na vojáky
1990 Memphiská kráska Memphiská kráska Richard
1989 Válka Roseových Válka Roseových
1985 Rošťáci / Buráci Rošťáci / Buráci