Sean Bean

Sean Bean
Povolání: herec

37

Počet fanoušků

Rodné jméno: Shaun Mark Bean
Národnost: anglická
Datum narození: 17. 04. 1959
 

Filmografie

2010 Percy Jackson: Zloděj blesku Percy Jackson: Zloděj blesku Zeus
2007 Stopař Stopař
2007 Psanec Psanec
2007 Far North Far North Loki
2006 Silent Hill Silent Hill
2005 Tajemný let Tajemný let
2005 Ostrov Ostrov dr. Merrick
2004 Lovci pokladů Lovci pokladů Ian Howe
2004 Troja Troja
2003 Jindřich VIII Jindřich VIII
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále Boromir
2002 Tom a Tomáš Tom a Tomáš
2002 Pán prstenů: Dvě věže Pán prstenů: Dvě věže
2001 Neříkej ani slovo Neříkej ani slovo Patrick Koster
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu Boromir
1999 Nebezpečná mise Nebezpečná mise Andy McNab
1998 Ronin Ronin
1997 Akce Airborne Akce Airborne Dave Toombs
1997 Anna Karenina Anna Karenina hrabě Vronskij
1995 Zlaté oko Zlaté oko
1994 Krasavec Beauty Krasavec Beauty farmář Grey
1993 Lady Chatterleyová Lady Chatterleyová Mellors
1992 Vysoká hra patriotů Vysoká hra patriotů
1990 Pastvina Pastvina Tadgh McCabe
1986 Caravaggio Caravaggio