Sean Connery

Sean Connery
Povolání: herec

66

Počet fanoušků

Rodné jméno: Thomas Sean Connery
Národnost: skotská
Datum narození: 25. 08. 1930
 

Filmografie

2003 Liga výjimečných Liga výjimečných Allan Quatermain
2002 Bondovy dívky jsou věčné Bondovy dívky jsou věčné
2000 Osudové setkání Osudové setkání
1999 Past Past
1998 Mstitelé Mstitelé sir August De Wynter
1998 Podoby lásky Podoby lásky
1996 Skála Skála
1995 Vražedné alibi Vražedné alibi
1995 První rytíř První rytíř
1994 Správný muž v Africe / Správný chlap v Africe Správný muž v Africe / Správný chlap v Africe
1993 Vycházející slunce Vycházející slunce
1992 Šaman Šaman
1990 Ruský dům Ruský dům
1989 Rodinný podnik Rodinný podnik
1988 Můj život bez tebe Můj život bez tebe
1988 Pevnost Pevnost
1987 Neúplatní Neúplatní Jim Malone
1986 Jméno růže Jméno růže William z Baskerville
1986 Highlander / Horal Highlander / Horal Juan Sanchez Villa-Lobos Ramirez
1983 Nikdy neříkej nikdy Nikdy neříkej nikdy James Bond
1982 Pět dní jednoho léta Pět dní jednoho léta Douglas Meredith
1981 Zloději času Zloději času Agamemnon
1981 Outland / Třetí měsíc Jupitera Outland / Třetí měsíc Jupitera
1979 Meteor Meteor Dr. Paul Bradley
1979 Kuba Kuba Major Robert Dapes
1979 Velká vlaková loupež Velká vlaková loupež
1977 Příliš vzdálený most Příliš vzdálený most
1975 Muž, který chtěl být králem Muž, který chtěl být králem Daniel Dravot
1975 Vítr a lev Vítr a lev
1975 Robin a Mariana Robin a Mariana
1974 Zardoz Zardoz
1974 Vražda v Orient expresu Vražda v Orient expresu
1972 Urážka Urážka
1970 Molly Maguires Molly Maguires
1969 Červený stan Červený stan Roald Amundsen
1968 Shalako Shalako
1967 Žiješ jenom dvakrát Žiješ jenom dvakrát
1966 Krásné šílenství Krásné šílenství
1965 Pahorek Pahorek Joe Roberts
1965 Thunderball Thunderball
1964 Bezcharakterní žena Bezcharakterní žena Tony Richmond
1964 Marnie Marnie
1963 Srdečné pozdravy z Ruska Srdečné pozdravy z Ruska
1962 Dr. No Dr. No James Bond
1962 Nejdelší den Nejdelší den Pvt. Flanagan