Sean McGinley

Sean McGinley
Povolání: herec

počet fanoušků

18

Národnost: irská
 

Filmografie:

2007 George Gently George Gently China mates
2006 Houbičky Houbičky Bernie
2000 Vykoupení / Claim na hluchém potoku Vykoupení / Claim na hluchém potoku
2000 Jedna za druhou Jedna za druhou
1998 Šimon Mág Šimon Mág
1998 Vykopávači mrtvol Vykopávači mrtvol
1998 Generál Generál Gary
1997 Malý řezník Malý řezník seržant
1996 Michael Collins Michael Collins Smith
1995 Šance pro lásku Šance pro lásku
1995 Statečné srdce Statečné srdce
1990 Pastvina Pastvina otec Doran
Přidejte se k nám